www.supanee.nl KVK nr.: 54178584 Btw nr.: NL251349913B01

Traditionele Thaise Massage

Deze massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem, waardoor men weer energie krijgt. Het bestrijdt stress en het vermindert depressieve gedachten.
massages
Door de Thaise massage verhelpt u: chronische vermoeidheid rug- en nekklachten hoofdpijn stijve spieren en gewrichten slechte doorbloeding
Het zorgt voor: Versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) Verbeterde bloedcirculatie

Ontspanningsmassage

Bij een ontspanningsmassage wordt gebruik gemaakt van warme olie en wordt er gewerkt aan meer bewustwording van het lichaam. Het hoofd is hierbij niet los te zien van het lichaam. Omdat lichamelijke en geestelijke ontspanning het immuunsysteem versterken en gezondheidsklachten zich minder snel ontwikkelen als er geen sprake is van stress en/of vermoeidheid, is het zeker een goede keuze om voor een ontspanningsmassage te kiezen. Een rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling tot gevolg.

Combinatiemassage

In de praktijk kiezen tegenwoordig steeds meer mensen voor deze massage. U maakt met beide bovengenoemde massages kennis

Kruidenstempelmassage

De kracht van deze massage is de warmte en de geur van de kruiden. Bij deze techniek wordt namelijk gebruik gemaakt van in buideltjes verpakte kruiden die verwarmd worden door middel van stoom. De spanning in de spieren neemt hierbij af, de warmte zorgt namelijk voor een sterke doorbloeding van de huid en het spierweefsel dat daaronder ligt. Afvalstoffen die in de spieren opgeslagen zijn worden sneller afgevoerd en de stofwisseling wordt versneld. Als u zich moe, gespannen of lusteloos voelt dan is deze massage een aanrader.