Traditionele Thaise Massage Thaise massage is een vrij stevige massagetechniek waarbij ik het lichaam masseer met handen, knieen, ellebogen en soms met mijn volledige gewicht. Olie komt er niet aan te pas. Deze massage maakt blokkades los en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor u weer meer energie krijgt. Het is een geschikte methode om rug- en nekklachten te verhelpen. De diepte van de massage kan worden aangepast aan de aard van de klachten.
ONTSPANNINGSMASSAGE Bij een ontspanningmassage maak ik gebruik van warme olie. De basis van deze massage is om het lichaam en de geest tot rust te brengen. Het is dan ook een zachtere variant dan de thaise massage. Het werkt in op de buitenste lagen van het spierweefsel. Mensen kiezen meestal voor deze variant om hun stress te verminderen. Een ontspanningsmassage kan verlichting brengen en pijn verzachten en soms zelfs laten verdwijnen.
combinatieMASSAGE Ook wordt er vaak gekozen bovenstaande massagetechnieken te combineren om een nog beter resultaat te bereiken. Eventueel vul ik dat aan met manuele therapie indien er gewrichten geblokkeerd zijn en massage alleen niet voldoet.
VOETMASSAGE Een voetmassage geeft ontspanning, niet alleen in uw voeten, maar in het hele lichaam. De massage zorgt voor een goede doorbloeding en stimuleert de energiestromen in het lichaam. Een voetmassage geeft u rust en laat u even stilstaan bij jezelf.
IK GEEF DIVERSE SOORTEN MASSAGES: Traditionele Thaise massage zonder olie Ontspanningsmassage met warme olie Voetmassage Of een combinatie van bovenstaande massagetechnieken aangevuld met medische manuele technieken
combinatieMASSAGE Ook wordt er vaak gekozen bovenstaande massagetechnieken te combineren om een nog beter resultaat te bereiken. Eventueel vul ik dat aan met manuele therapie indien er gewrichten geblokkeerd zijn en massage alleen niet voldoet. VOETMASSAGE Een voetmassage geeft ontspanning, niet alleen in uw voeten, maar in het hele lichaam. De massage zorgt voor een goede doorbloeding en stimuleert de energiestromen in het lichaam.  Een voetmassage geeft u rust en laat u  even stilstaan bij jezelf. ONTSPANNINGSMASSAGE Bij een ontspanningmassage maak ik gebruik van warme olie. De basis van deze massage is om het lichaam en de geest tot rust te brengen. Het is dan ook een zachtere variant dan de thaise massage. Het werkt in op de buitenste lagen van het spierweefsel.  Mensen kiezen meestal voor deze variant om hun stress te verminderen. Een ontspanningsmassage kan verlichting brengen en pijn verzachten en soms zelfs laten verdwijnen. Traditionele Thaise Massage Thaise massage is een vrij stevige massagetechniek waarbij ik het lichaam masseer met handen, knieen, ellebogen en soms met mijn volledige gewicht. Olie komt er niet aan te pas.  Deze massage maakt blokkades los en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor u weer meer energie krijgt. Het is een geschikte methode om rug- en nekklachten te verhelpen. De diepte van de massage kan worden aangepast aan de aard van de klachten.

MASSAGES